ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

2009-Torda

Az oroszlányi Lengyel József Gimnázium és Szakközépiskola előörse a közelmúltban Tordára látogatott, ahol az ottani magyar tanítási nyelvű iskolával létesített testvérkapcsolatot.

 

Mostanra teljesedett ki 1.osztálytól 12-ig évfolyamig  a képzés a Jósika Miklós Elméleti Líceumban. Dr. Radványiné Varga Andrea és Rus Fodor Dóra , a két intézmény vezetője bizalommal tekint az elkövetkezendő évekbeli együttműködésre, az iskola tanárai és diákjai között kialakulható barátságokra.

 

A kis csapat a tordai csata alkalmából rendezett koszorúzáson is közreműködött :  Kenedi Viktorina, Torzsa Gabriella és Rácz Bálint műsora színesítette a megemlékezést, melyet Takács Tímea tanárnő állított össze.

 

Ezután került sor az emlékezés virágainak elhelyezésére a kopjafánál, ahol a Vitézi Rendet Makrai Nándor és Huber Antal képviselte, valamint koszorút helyezetek el a résztvevők, és az oroszlányi Rákóczi Szövetség és Milleniumi Alapítvány is.

 

Kovács Ildikó Mária az oroszlányi iskola igazgatóhelyettese és Józan Erzsébet a tordai iskola tanára által összeállított út során megtekintették a sóbányát, kirándultak a tordai hasadéknál, valamint megnézték Kolozsvár, Körösfő nevezetességeit is.

 

Bíznak abban, hogy a most létrejött barátságok nem szakadnak meg és újabbak is létesülnek a diákok cserekapcsolata révén.

 

Torda2009

Látogatottság

500321
Mai nap:Mai nap:11
Tegnap:Tegnap:81
A héten:A héten:172
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1496
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :500321

Nyelvvizsga

LanguageCert