ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

Tudomány a porondon

Tudományok a porondon


2022. március 10-én reggel 8 órakor indultunk Budapestre, a Magyar Nemzeti Cirkusz „Tudomány a porondon” című előadására.

 Iskolánkból 47 kilencedikes (9.b) és tizenegyedikes (11.a és 11.b) diák vett részt a tanulmányi kiránduláson. Mindannyian izgatottan vártuk az érdekes mutatványokat.

Nagyon színes, ámulatba ejtő előadást láthattunk, közben egy fizika és egy biológia tanárnő magyarázta el a mutatványokhoz kapcsolódó fizikai törvényszerűségeket és az emberi test felépítését, végzett érdekes kísérleteket az előadók bevonásával. A magyarázatok segítségével feleleveníthettük már meglevő tudásunkat és új ismeretekre is szert tehettünk.

Nekünk a Rippel fivérek lenyűgöző produkciója és a dél-amerikai kötéltáncosok elkápráztató attrakciója tetszett a legjobban. Azonban a többi műsorszám (labdazsonglőr, ostorpattogtatók, lovas bemutató, bohóc) is parádés volt. Ezt követően szabadidőt kaptunk, így egy remek napot tudtunk zárni az egész csapattal.

A csapat nevében nagyon szépen köszönjük a kirándulás szervezését Szamper Aranka és Wohl Gyöngyi tanárnőknek, a kíséretet Hezler Edit tanárnőnek és Karácsony Tamás tanár úrnak.

Deli Ditte és Pliska Leonetta
11.b osztályos tanulók

TudományaPorondon

Látogatottság

500636
Mai nap:Mai nap:3
Tegnap:Tegnap:76
A héten:A héten:487
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1811
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :500636

Nyelvvizsga

LanguageCert