ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

2011-Tanévnyitó

2011. szeptember 1. - Oroszlány Város Gimnáziuma és Szakképző Iskolája az összevonást követően első alkalommal rendezett kettős tanévnyitót szeptember elsején. Nyolc órától a gimnáziumban, tíz órától az Eötvös Loránd telephely színháztermében.

Takács Tímea tanárnő köszöntötte a megjelenteket, majd a Himnusz hangjaival kezdetét vette az ünnepség. Ezután Erdei Viktória 10.B osztályos tanuló szavalta el Majtényi Erik - Iskolanyitáskor című versét.

A vers után dr. Radványiné Varga Andrea igazgató asszony beszéde következett. Praktikus információk közlésén túl említést tett a két iskola összevonásával előállt helyzetről és mindenkit megnyugtatott, hogy vállalt feladatát a régi/új iskola teljesíti - feltéve, ha a diákok is partnerek lesznek ebben.

A beszéd után részlet következett Pilinszky János - Veni Sancte című művéből, melyet Gott Dániel 10.B osztályos tanuló mondott el.

Hagyományainkhoz híven az igazgatónő és a bejövő osztályok osztályfőnökei köszöntötték az iskola új tanulóit. Minden új diák neve elhangzott Körös Krisztina tolmácsolásában, és egy szál virágot is kapott az igazgatótól - valamint egy emléklapot az osztályfőnökétől. (A virágok és az emléklapok átadásánál Major Krisztián segédkezett.)

Képgaléria: [Tanévnyitó1] [5.a] [9.b] [9.c] [9.d] [Ünnepség1 vége] [Tanévnyitó2]

A tanévnyitó ünnepség a Szózat hangjaival zárult. (A gimnáziumi ünnepséget Jankyné Nagy Ágnes tanárnő és osztálya szervezte.) A diákok ezután az osztálytermeikbe mentek és három osztályfőnöki órával kezdetét vette a 2011-2011-es tanév.

Tíz órakor az Eötvös Loránd telephelyen dr. Radványiné Varga Andrea igazgató és Gruber György igazgatóhelyettes köszöntötte a megjelenteket. A rövid ünnepségen az igazgató bemutatta az új és régi tanárokat, valamint hasznos tanácsokat adott az új tanévre vonatkozóan.

Minden tanárunknak, oktatónknak és diákunknak sikeres tanévet kívánunk!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Képgaléria: [Tanévnyitó1] [5.a] [9.b] [9.c] [9.d] [Ünnepség1 vége] [Tanévnyitó2]

Látogatottság

495072
Mai nap:Mai nap:24
Tegnap:Tegnap:85
A héten:A héten:109
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1182
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :495072

Nyelvvizsga

LanguageCert