ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

2011-Golf és Mizu

GOLFOZÁS ÉS "MIZUZÁS" A GÓLYATÁBORBAN

Idén is, mint minden évben, a hagyományoknak megfelelően a tanév első hetében Gőgh Zoltán tanár úr és az új, ötödikes osztállyal megajándékozott Varga Éva tanárnő Tarjánban egy életre szóló élményekkel teli tábort rendezett a kis gólyák számára.

 

Az öt napig tartó tábor alatt két végzős diák segítette a tanárok munkáját: Nemes Nikolett és Gálföldi Mónika. A kicsik által csak Éva néni és Zoli bácsiként emlegetett tanárok nagyon sok szórakoztató programmal, sportvetélkedővel, foglalkozásokkal, karaokéval, filmezéssel fűszerezték meg ez a fantasztikus hetet. Talán a legnagyobb sikert a borshow és a sportverseny aratta. Mindenki kipróbálhatta magát például a "bakancs golfban".


A szemfülesek kiszúrhatták, hogy az első vacsoránál Erős Dávid (akit a Csillag Születik tehetségkutatóból ismerhetünk) átsétált az ebédlőn. A borshow-on a gyerekeknek az ő feldolgozásában visszafelé lejátszott és jól ismert Fluor: Mizu című számát kellett felismerni.


Csütörtökön, a tábor zárásaként egy kis műsorral kedveskedtek a szülőknek az 5.A osztályosok. A színvonalas műsor részét képezték énekes, táncos bemutatók és egy Oscar-díjra érdemes mini színi előadás Börcsök Mária: ”Az állatiskola előtt” című művéből.


A tábor alatt rendesen sikerült összeszoknia a kedves kis bandának. Reméljük, hogy a következő évek csak még erősebb kötelékeket alakítanak ki közöttük.

Tök jó

Látogatottság

495068
Mai nap:Mai nap:20
Tegnap:Tegnap:85
A héten:A héten:105
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1178
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :495068

Nyelvvizsga

LanguageCert