ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

2012-Gólyabál

2012. október 12. - 17:00 óra - Gólyabál a gimiben!

Az eseményről készült képek az alábbi linkre kattintva érhetők el:
[Gólyabál 2012]

Tök jó

Pénteken, 2012. október 12-én gólyabál volt a gimnáziumban. A nagy napot megelőző hét a gólyáknak adott feladatokkal telt (pl. gólyacsőrben kellett járniuk, naponta mást - láthatósági mellényt, búvárszemüveget, úszósapkát, gumicsizmát – kellett viselniük, dicsőítő ódát kellett írniuk a szervező tizedik évfolyamosokról stb.).

A gólyabál a nagyon jól sikerült bemutatkozó műsorokkal kezdődött. A 9.b osztályfőnöke, Horváthné Schein Éva tanárnő igen aktívan táncolt egy nagyon divatos dalra, és a 9.c osztály  is bevonta táncos bevonulásába osztályfőnökét, Gőgh Zoltán tanár urat, aki profi rockerként „ugrálta körbe” a nagytermet. Az osztályok képviselői több-kevesebb sikerrel olvasták fel üdvözlő ódájukat. (A 9.b-sek a magyar és román változatot is ügyesen bemutatták, a 9.c-seken kifogott a rovásírásos változat.)

Utána nagyon izgalmas és sokoldalú feladatsor következett. (Többek között ismert filmrészletek szinkronizálása, az osztályt támogató aláírások gyűjtése, erkélyjelenet megadott vicces szavak felhasználásával, az iskolához kapcsolódó totó kitöltése a diákoknak és külön a tanároknak, sorverseny volt a feladat.) Majd a gólyahéten „renitens” diákok, akik nem teljesítették a nagyobbak „előírásait” büntetést kaptak: énekelniük kellett és fekvőtámaszokat bemutatni.

A gólyaeskü alatt a zsűri összegezte az eredményeket, s a zsűri elnöke, Dr. Radványiné Varga Andrea igazgatónő szavaiból kiderült, hogy a két osztály fej – fej mellett haladt.  Csak néhány ponttal szerzett többet a nyertes 9.c osztály, s szorosan mögötte lett második a 9.b osztály. Mindkét osztály hatalmas tortát kapott ajándékba.

Köszönet a tizedikes szervezőknek és osztályfőnökeiknek (Kardos Sarolta, Katona Dorina és Végh Helga 10.b, osztályfőnökük Kisné Varga Gabriella tanárnő, Fiedrich Márk, Horváth János, Pongó Barbara, Szénási Veronika 10.c , osztályfőnökük Póczos Tamás tanár úr, Kovács Ágnes, Pásztor Ágnes, Schäffer Melinda 10/1. osztályfőnökük Eichardt János tanár úr).

A hangulatos estét disco zárta.

Nevetés

Látogatottság

498273
Mai nap:Mai nap:12
Tegnap:Tegnap:86
A héten:A héten:381
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1931
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :498273

Nyelvvizsga

LanguageCert