ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

2013-02-09-Szalagavató

Szalagavató az Eötvösben

2013. február 9. - 19 óra - A Hamvas Béla Gimnázium és Szakképző Iskola Eötvös Loránd Szakközép- és Szakiskola Telephelyének szalagavató ünnepségét a hagyományok szerint február elején tartottuk az Eötvös színháztermében.

Két osztály kapta meg a tanulmányok végének közeledtét jelentő szalagot: a 12/1. szakközepes osztály, osztályfőnökük Bartalus Ilona tanárnő és a II/12/2 a. gépi forgácsoló, szerkezetlakatos és női szabó szakképző osztály,  osztályfőnökük Molnár István tanár úr. Szakoktatóik Szemes Gáborné, tanárnő és Barakka Tamás, valamint Jámbor Jenő tanár urak.

Az ünnepségen Dr. Radványiné Varga Andrea igazgató asszony biztató szavait a szalagtűzés megható pillanatai követték, majd az osztályok megköszönték osztályfőnökeiknek a kitartó munkát.

Amíg végzősök átöltöztek a táncokhoz, a 9. évfolyamos Bárdi Erzsébet egy szép verset adott elő, majd a gimnázium 9. b osztályos tanulója, Stepa Erika a Titanic film híres dalát énekelte el. Elsőként a szakképzős 12. osztály mutatta be táncát, az Angyalok keringőjét. A táncot koreografálta és betanította Sütő Mónika.

A szakközepes 12. osztály Sosztakovics nagyszerű zenéjére, a II. valzerra készült keringőt mutatta be. A táncot koreografálta és betanította: Mészáros Szabina.

A szakképzős 12. osztály fényképes prezentációval is készült, amelyben minden napos iskolai életüket mutatták be.

A műsor után a tanulók szüleiket köszöntötték egy-egy szál virággal, majd a szülői nyitó tánccal kezdetét vette a jó hangulatú bál.

Látogatottság

440944
Mai nap:Mai nap:1
Tegnap:Tegnap:77
A héten:A héten:402
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:2193
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :440944

Nyelvvizsga

LanguageCert