ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

2013-BORSHOW

BORSHOW 2013

2013. március 9-én ismét megrendezte a Diákönkormányzat - Gőgh Zoltán tanár úr vezetésével - hagyományos vetélkedőnket, a Borshow-t. [Képgaléria]

 Az előző évek témái után (a történelmi korok, Harry Potter, Star Wars stb.) meglepetés volt az idei téma: a zene. Már az előzetes feladatok is ekörül forogtak: minél régebbi bakelitlemezt kellett bemutatni, valamint minden osztálynak írni kellett egy a zenéhez kapcsolódó dalt.

A vetélkedő nyitányaként a rockereknek, gospel énekeseknek vagy trubadúroknak öltözött tanulókGőgh Zoltán „karmester úr” vezényletével elénekelték „A zene az kell” című musical-részletet, majd kezdetét vette a versengés. A sokszínű feladatok („igazi” Tina Turner beszerzése, gofri sütés, zenei totó, sorversenyek, léggitár bajnokság stb.) igazán jó szórakozást nyújtottak. A szakértő zsűri is jól végezte feladatát ( a zsűri elnöke Farkasné Bíró Mónika, a Járási Tankerület igazgatója volt, tagjai Dr. Radványiné Varga Andrea igazgatóasszony, Bányai Ferenc alapítványi elnök, valamint Kiss Csaba, a vetélkedő támogatója voltak.)

A nemes versengés végeredményeként az 1. helyezett és a nagy Borshow-zászló átmeneti tulajdonosa a 11.a osztály lett (osztályfőnökük Mészárosné Fülöp Laura). 2. helyezést ért el a 10.c osztály (osztályfőnökük Póczos Tamás), 3. lett a 12.c osztály (osztályfőnökük Jenei András). A díjazottak tortát és kölyökpezsgőt kaptak. A takarítás lehetőségét „nyerte” a 10/1. osztály.

Köszönet a Diákönkormányzat tagjainak, Gőgh Zoltán és Eichardt János tanár uraknak a szervezésért, az iskola alapítványának  és Kiss Csabának a támogatásért!

A nyerteseknek gratulálunk!

Látogatottság

440943
Mai nap:Mai nap:77
Tegnap:Tegnap:78
A héten:A héten:401
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:2192
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :440943

Nyelvvizsga

LanguageCert