ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

2013-10-10-Gólyabál egy diák szemszögéből

Gólyabál 2013

Gólyatábor, gólyanapok, gólyabál. Mostanában a miénk volt a főszerep a gimnáziumban, de a legutóbbi eseményen osztoztunk a reflektor fényében a tizedikesekkel. Egy hétig állítottak minket feladatok elé, vittük a Tesco-s szatyrot, elkísértek minket az iskolába a kedvenc plüss állataink, még a mamuszt is elővettük, de a gólyabál volt a hab a tortán.

A két órán át tartó program alatt egy percet sem unatkozhattunk. A feladatok változatosak voltak, volt minden a zombik járásától a tanárfelismerésig, láthattunk seprűn boszorkányt, vagy egyszerűen csak dalokat hallgattunk, illetve ismertünk fel (amik természetesen visszafele hangzottak el). Annak érdekében, hogy senki ne maradjon ki a jóból, voltak egész osztályos feladatok is, mint például, hogy kössünk össze cipőfűzőket, így alkotva minél hosszabb láncot.

Nem volt hiány izgalmas és vicces pillanatokban, ki tudná elfelejteni a bevonulást vagy a szerenádot, amiben a tizedikeseket dicsőítettük. Örök emlékeket szereztünk, amikre jó lesz visszaemlékezni. Megkérdeztem néhány osztálytársamat, ők hogyan érezték magukat, és azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, mindenki elégedett volt.

Legvégül említem – nem véletlenül – a legfontosabb eseményt, a gólyaesküt. A szöveg vicces volt, de nem a komolyságon volt a hangsúly, hanem magán a tényen, hogy esküt tettünk az új iskolánkban, megígértük az szövegbe foglaltakat, annak reményében, hogy még sok ilyen pillanatunk lesz, és sikeresen elvégezzük a gimnáziumot.

A gólyabál alatt nem lehetett nem nevetni (sőt néha még énekeltünk is a dalfelismerő feladat közben), és biztos vagyok benne, hogy senki sem távozott rossz emlékekkel.

Varga Flóra, 9.B


Tök jó

 

Látogatottság

440943
Mai nap:Mai nap:77
Tegnap:Tegnap:78
A héten:A héten:401
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:2192
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :440943

Nyelvvizsga

LanguageCert