ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Belépés a KRÉTA felületre

Belépés a KRÉTA e-ügyintési felületére

K R É T A  kapcsolattartó:
Horváthné Schein Éva ig.h.
+36-34 361-291
8:00 - 16:00
kozepiskola.oroszlany@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

2013-Szalagavató

S Z A L A G A V A T Ó

A 2013/14. tanév végzőseinek szalagavatóját december 14-én, szombaton tartottuk a Hamvas Béla Gimnázium és Szakképző Iskola székhelyén.  [Galéria] [12.a] [12.B] [12.c] [12/1]

Az ünneplő közönséggel teli nagyterembe három végzős osztály vonult be, majd a közösen elénekelt Himnusz után Papp Péter, Oroszlány város alpolgármestere, valamint Dr. Radványiné Varga Andrea igazgatónő osztotta meg ünnepi gondolatait.

A 11. évfolyamot képviselve Palhad Bettina és Pammer Nikoletta (11.c) mondta el Komjáthy Jenő A homályból című versét.

A gimnáziumi tanulmányok végéhez közeledő tanulóknak osztályfőnökeik tűzték fel a jelképes kék szalagot: a 12. a-nak Mészárosné Fülöp Laura, a 12. b-nek Jankyné Nagy Ágnes, a 12. c-nek Hartmann-né Drexler Ilona tanárnő. Majd az osztályok is feltűztek egy-egy szalagot osztályfőnökeiknek és az igazgatónőnek, virágcsokorral megköszönve az eddigi segítséget.

A „hivatalos” ünnepség zárásaként meghallgatott Szózat után az osztályok kivonultak, hogy változatos ruhákban térjenek vissza a szórakoztató táncokra.

Az átöltözés ideje alatt iskolánk tehetségei, Czékmány Adrienn és Major Krisztián (12. b), valamint Stepa Erika (10. c) és Boldizsár Tamás (11. b) adtak elő népszerű énekszámokat.

A szülők nagy örömére az osztályok gyönyörű keringőkkel nyitották a szórakoztató részt, ahol nemcsak a koreográfia volt szemet gyönyörködtető, de a lányok ruhája is. Az osztálytáncok pedig különböző stílust, egyéni ötletet képviseltek, mindegyik fantasztikusan sikerült.

A 12. a osztály a távoli keletet idéző táncának eleje és vége egy megelevenedett zenedobozt mutatott be, közben pedig a kínai sárkány formájában beérkező fiúk színesítették a műsort.

A 12. b osztály nagyon ötletes koreográfiával egy repülőutat elevenített meg többek között spanyol tánccal és "gépeltérítéssel".

A 12. c osztály a 21. század zenei- és táncvilágának sokszínűségét mutatta be az egyedi koreográfia segítségével.

Köszönet a nagyon ötletes táncokat koreografáló és betanító Mészáros Szabinának!

A tanulók egy-egy szál virággal köszönték meg szüleiknek azt a sok segítséget, amivel eddig eljuttatták őket, s a szülői nyitótánccal kezdetét vette az éjfélig tartó bál.

A jól sikerült szervezésért köszönet a rendező osztályoknak és osztályfőnökeiknek (11.a Sáhóné Varga Katalin, 11.b Kisné Varga Gabriella, 11.c Póczos Tamás, 11/1. Eichardt János), a műsorközlő Oláhné Fidrich Éva tanárnőnek, a gyönyörű teremdíszítésért Varga Éva tanárnőnek, valamint a hangosításért Gőgh Zoltán tanár úrnak!

Látogatottság

440940
Mai nap:Mai nap:74
Tegnap:Tegnap:78
A héten:A héten:398
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:2189
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :440940

Nyelvvizsga

LanguageCert