ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Elektronikus Ellenőrző

A K R É T A programba való bejelentkezéssel és a használattal kapcsolatos problémákat az alábbi e-mail címen lehet bejelenteni: schein74@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

2014-Tankönyvrendelés

Tisztelt Szülők!

A tavalyi évhez hasonlóan a 2014/2015-ös tanévben is díjbekérőt fog küldeni a KELLO a lakcímükre a rendelt tankönyvek árának kiegyenlítéséhez.

Az iskolából a rendelés leadását követően kiiratkozó tanuló ne fizesse be a könyvek árát, illetve a pótvizsgára küldött diák várja meg a vizsga eredményét a befizetéssel!

A tankönyvek árának befizetési határideje augusztusban lesz. Azok a Szülők, akik a kért határidőig nem tudják befizetni a könyvek árát, azt később is megtehetik, de a könyvek átvétele csak a befizetésről/utalásról szóló igazolások bemutatásával lehetséges.

A tankönyvek ára utalvánnyal is fizethető lesz. Hogy milyen módon, és milyen utalványokkal, arról a Tankönyvellátó időben tájékoztat majd.

Amennyiben a Szülők szeretnének tankönyvet vásárolni, azt a webshop.kello.hu oldalon regisztrációt követően megtehetik. A webshopban június 30-ig leadott rendelések fognak tanévkezdésre a szülők által megadott címre megérkezni.

Üdvözlettel: Könyvtárellátó Nonprofit Kft.

Látogatottság

402490
Mai nap:Mai nap:28
Tegnap:Tegnap:78
A héten:A héten:180
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1938
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :402490

Nyelvvizsga

LanguageCert