ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Elektronikus Ellenőrző

A K R É T A programba való bejelentkezéssel és a használattal kapcsolatos problémákat az alábbi e-mail címen lehet bejelenteni: schein74@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

2015-5-16 Medve szurdok

Kirándulni jó

2015. május 16-án reggel egy egész busznyi kalandra éhes és vállalkozó kedvű, a Hamvas Béla Gimnáziumban tanuló diák, ex-diák, jelenleg ott tanító és volt tanár, illetve szülők vágtak neki egy nem mindennapi kirándulásnak az ausztriai Medve-szurdokba.

A nagy adag jókedv, remek társaság és kirándulni vágyás hamar hatalmába kerítette a társaságot. A páratlan látvány és kiránduláshoz ideális időjárás nagyot lendített a kis csapat amúgy sem elhanyagolható hangulatán.

Mindössze 164 – a szurdokban kiépített – létra megmászása után, még mindig jókedvűen és fáradhatatlanul megpihentünk az 1209 méter magasan található étterem teraszán. Itt fogyasztottuk el otthonról hozott elemózsiánk egy részét.

Innen a legbátrabbak felkapaszkodtak az 1722 méter magasan fekvő hegycsúcsra. Az ő elmondásuk alapján felejthetetlen élmény volt a csúcson lenni, hiszen páratlan látvány tárult a szemük elé.

A csapat kevésbé sportos tagjai a teichalmi tó felé vették az irányt. Nem csalódtak ők sem az eléjük táruló látványban. A paradicsomi környezet madárcsicsergéstől hangos zaját csak a fényképezőgépek állandó kattogása zavarta meg némiképp.

Bevárva csúcsról érkező társaikat, élményekben gazdag napot együtt töltve indult haza a kis társaság. A közösségi oldalra feltöltött fényképek magukért beszélnek.

Mindez bizonyítja, hogy iskolánk elhívatott a természet- és környezetvédelmi nevelés mellett. Szívesen szervezünk hasonló túrákat a jövőben is.

Köszönet Torma Lajos önkormányzati képviselőnek, aki remek túravezetőnk volt.

Oroszlány, 2015. május 17.

Majorovitsné Mózes Irén Gertrúd
szervező

Tök jó

Látogatottság

402491
Mai nap:Mai nap:29
Tegnap:Tegnap:78
A héten:A héten:181
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1939
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :402491

Nyelvvizsga

LanguageCert