ALAPÍTVÁNY

KRÉTA

Elektronikus Ellenőrző

A K R É T A programba való bejelentkezéssel és a használattal kapcsolatos problémákat az alábbi e-mail címen lehet bejelenteni: schein74@gmail.com

2012-Közlemény

Iskolánk Oroszlány Város
Önkormányzata
2012. február 28-i
döntése értelmében a
HAMVAS BÉLA GIMNÁZIUM
ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA

nevet viseli
2012. szeptember 1-jétől.
(Hamvas Béla életrajza)

Keresés

Cuha-patak túra

Kedves Diákok! 

A Cuha – patak túra 2017. szeptember 19-én (kedden) lesz. Résztvevők a német cserediák program tanulói és a korábban jelentkezők. A túrához mindenképpen a következőkre számítva készülj

  1. A túra során magát a patakot kell kereszteznünk, melyen nincs híd, ezért a gázlókat használjuk az átkeléshez. Itt a víz 10-30 cm-es is lehet! Tehát, vegyél fel olyan cipőt, bakancsot, mely vízhatlan, vagy gyere gumicsizmában. Váltás zoknit mindenképpen hozz!
  2. A patakvölgy a Bakonyban van, ahol esőre is kell számítanunk. Az esőkabát is elkelhet, vagy legalább is vízlepergető tulajdonságú, könnyű kabát!
  3. A természetben történő túrákhoz, sajnos az élősködők is járnak, ezért kullancsriasztót hozz magaddal, vagy fogjatok össze és vegyetek (hozzatok) közösen!
  4. A túra időtartamára vizet és szendvicseket, valamint csokoládét és/vagy almát is hozz magaddal!
  5. Zsebpénzt is hozhatsz, de ne túl sokat (1000-3000Ft)
  6. És a legfontosabb, hogy élvezd, még a nehézségeket is, mert ez egy közösségi élmény, melyet később elmesélhetsz, mint jó kalandot!

Látogatottság

402491
Mai nap:Mai nap:29
Tegnap:Tegnap:78
A héten:A héten:181
Ebben a hónapban:Ebben a hónapban:1939
ÖSSZESEN :ÖSSZESEN :402491

Nyelvvizsga

LanguageCert